KVW-VLAG

Draag KVW uit en koop een vlag! Deze kost € 15,00 en kunt u bestellen, onder vermelding van uw adres, via penningmeester@kvwzjwame.nl.

Sponsorbeleid

Wij zijn blij met iedere sponsor die KVW een warm hart toedraagt en op welke manier dan ook een bijdrage wil doen. Er zijn verschillende manieren van sponsoring, die hieronder zijn toegelicht.

Financieel

Veel bedrijven helpen ons met een financiële bijdrage. Ieder bedrag is welkom en indien gewenst sturen wij een sponsorfactuur. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Logo op t-shirts voor kinderen, leiding en hulps (+/- 600 stuks).
  • Bijdrage aan een spel(onderdeel): bijv. sponsoring van één springkussen van de zeskamp.
  • Vast bedrag voor een bepaald onderdeel of een algemene sponsorbijdrage.

Natura

Er zijn ook sponsoren die ons helpen met spullen (bijv. knutsel-/spelmaterialen), het regelen van vervoer, de stroomvoorziening of het printen/voorbereiden van spellen.

Combinatie

Sommige producten of diensten die we moeten aanschaffen zijn een hoge kostenpost en door een korting op het totaalbedrag of gedeeltelijke sponsoring zijn wij goedkoper uit en kunnen we een nog mooier programma bieden.

Tegenprestatie

Voor ons zijn alle sponsoren gelijk, dus ook de mogelijkheid om zichtbaar te zijn als sponsor van KVW. Het volgende bieden we aan:

  • Vermelding van logo op website en social media.
  • Ophangen van vlag/banner op het KVW-terrein en tijdens de afsluiting op de Markt.
  • Logo op product dat wordt geleverd/gebruikt.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met de Sponsorcommissie via: penningmeester@kvwzjwame.nl.