Betalen & doneren

Betalen aan KVW kan met behulp van de volgende gegevens:

  • IBAN: NL51 RABO 0150 3041 29
  • Naam: Stichting Kindervakantiewerk Swalmen
  • Omschrijving: naam kind(eren) / factuurnummer / etc.

AANMELDINGEN

Het aanmelden van uw kind(eren) kan altijd van 1 t/m 31 maart. Daarna kan dit nog door een mailtje te sturen naar secretaris@kvwzjwame.nl. Na de aanmelding moet u zelf het bedrag van € 25,- per kind overmaken op het hierboven vermelde rekeningnummer en onder vermelding van de naam van uw kind(eren). U mag uiteraard voor meerdere kinderen in één keer betalen. Let op: zonder betaling is een aanmelding niet compleet!

U heeft t/m 30 april de tijd om het bedrag over te maken. Ongeveer een week hiervóór ontvangt u nog een herinnering (op het mailadres uit de aanmelding) als u nog niet heeft betaald. Te laat betalen (n.a.v. een tweede herinnering begin mei) betekent een verhoging van € 5 per kind. Dit is noodzakelijk i.v.m. het extra werk dat ermee gepaard gaat.

Bij een te late aanmelding kan het zijn dat uw kind niet meer kan deelnemen. Dat bekijken wij apart per aanmelding i.v.m. de reeds gemaakte groepen. Als u de aanmelding en betaling vóór 1 mei doet, geldt het reguliere bedrag van € 25,- per kind. Bij een aanmelding ná april rekenen wij daarbij ook de verhoging van € 5.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen (4 tot 21 jaar) uit gezinnen met minimale financiële middelen. Deze kinderen zijn vaak niet in staat om mee te kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Ouders of verzorgers kunnen dan voor ondersteuning een beroep doen op hulp van een lokale stichting, in dit geval die in de regio Roermond. Klik hier voor meer informatie (aparte pagina opent).

Deze ondersteuning is ook van toepassing op KVW. Stichting Leergeld heeft daarvoor wel een factuur van KVW nodig om de aanmeldkosten te kunnen betalen. Als u een akkoord heeft van de stichting, kunt u mailen naar penningmeester@kvwzjwame.nl met het verzoek om Leergeld een factuur te sturen. Vermeld a.u.b. duidelijk de naam van uw kind(eren).

DONEREN

Om ons programma te kunnen bekostigen, houden wij o.a. altijd een jaarlijkse collecte (maart-april) in Swalmen, Boukoul en Asselt. De leiding, die zich heeft opgegeven voor de komende editie, komt dan langs de deuren. Het is duidelijk herkenbaar dat zij namens KVW collecteren en tegenwoordig staat er ook een QR-code op de collectebus om digitaal te doneren.

Mocht u de collecte gemist hebben en op een ander moment een financiële bijdrage aan KVW willen doen, dan kunt u daarvoor de onderstaande QR-code scannen met uw bankierenapp of de camera van uw telefoon:

U ziet dan “Donatie KVW Swalmen” staan bij de afschrijving. Daarnaast is het op deze manier eenvoudig, veilig, eenmalig en anoniem. Het minimale bedrag om te doneren is € 0,25 i.v.m. de transactiekosten die wij maken voor het gebruik van iDeal.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!