Aanmelden vrijwilligers

We zijn als bestuur druk bezig met alle voorbereidingen rondom KVW om er dit jaar weer een mooie week van te maken. Tijdens de week hebben we
jullie hulp ook hard nodig zodat we genoeg spelbegeleiding hebben bij alle spel-onderdelen. Ook hebben we af en toe wat extra handen nodig om e.e.a. op te bouwen, klaar te zetten of juist weer af te breken. Om dit in goede banen te leiden vragen we jullie om aan te geven wanneer jullie beschikbaar zijn tijdens de week om ons hierbij te helpen.

Met dit formulier (Aanmeldknop onderaan ) kunnen jullie aangeven op welke dagen jullie kunnen komen helpen en waar de voorkeur naar uit gaat m.b.t. spelactiviteit of taak.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jullie voorkeuren. We kunnen hier echter niet altijd in tegemoetkomen. Het kan dus voorkomen dat jullie op het aangegeven tijdstip toch bij een andere activiteit worden ingedeeld. Graag jullie begrip hiervoor.

We zijn ook blij met hulp van personen vanaf 16 jaar, welke geen ouder/verzorger zijn. Dit formulier mag dan ook worden gedeeld met bekenden die graag een steentje bij willen dragen tijdens de KVW week.

Alvast heel erg bedankt!